I belong to you

Hej, alla läsare :) Precis nu har jag tjockat i mig en vesuvio pizza. Ska snart gå och lägga mig för jag vill inte vara sjuk imorgon för då har vi musik som jag har längtat till och så får jag veta vad jag fick på mitt engelska prov :)
Men nu ska jag titta en liten stund på tv ni får ha det bra så länge så syns vi nån dag, god natt :)

Men ni ska få min "sjuk låtlista" Sjuk,Sjuk






Time is passing by way to fast.

Såg precis klart idol. Jag säger bara en sak, OLLE ÄR BÄST!! Otroligt duktig. Hoppas nu bara att han går vidare ;) Nu tänkte jag se nått avsnitt av Förhäxad och sen blir det sängen.

Så god natt! :)


Sigh no more

Eftersom det har varit så dålig uppdatering de senste dagarna så kommer nu lite bilder som får sammanfatta vad som har hänt. :)




Kockduell i tisdags i kyrkan. Här är Edvin med vår fina pizza.


Här har ni lag 15 minuter En kvart. Bäst var vi! Men vi kom 2:a.. Fast vi fick ändå det bästa priset som var kinder ägg :)




Elna och Lina med sina fina förkläden ;)


Biiig foots ;)


Mupp 1 och Mupp 2, haha :)




Tobbe hjälper en tant i nöd



Not ready to make nice

Hej, alla söta läsare! Förlåt att jag inte har varit så aktiv på bloggen på sistone men jag ska förbättra mig :) Idag så började min dag att jag hade feber men jag stack till skolan för vi hade orientering idag och jag ville inte missa den. Orienteringen gick bra fick 10 av 10 möjliga men tiden kanske inte var så bra jag tror jag fick ungefär 1 timme och 38 minuter :P Men, men livet är inte alltid perfekt. Just nu sitter jag och lyssnar på Dixie Chicks – Not Ready To Make Nice för Minnah i Idol sjöng den igår och jag tyckte den var väldigt bra :) Vem är er favorit i Idol?
Men nu ska jag gå ut med Natalie, känner att jag behöver luft, men ni får ha en bra fortsättning på kvällen. Kram!

Ni får några bilder på mig och Felicia i sommras :) Och fråga mig inte vad jag gör för har ingen aning :P


Ser ut som vi vinkar till någon :P







Den vackraste stundet i livet var den när du kom

God morgon! Vilken dålig uppdatering det har varit de senaste dagarna.. Men bättring ska det bli.

Idag är det orientering som gäller i skolan. Hoppas att det går så man inte virrar bort sig i skogen. Jag har inte gjort det förut men det här året så måste man orientera själv och man vet ju inte hur det kommer att sluta. :)




Ready for love?

Hej alla goa och glada människor där ute i Sverige! Hur har ni det? Själv så är jag trött, eller trött är bara förnamnet. Imorse gick jag upp astidigt för att åka till Ullared. Vi kom dit när det öppnade och kom hem typ halv 7. Så gissa om jag är trött! Jag hittade massor av finfina fynd. Bilder kanske kommer, vi får se :) Men av någon konstig anledning så ligger allt kvar i kassen fortfarande.. Tänkte nog packa upp allt och sedan gå och lägga mig.

Men förresten, ni som såg Idol ikväll, vad tyckte ni om programmet? Tyckte ni att det var rätt personer som gick vidare? Om ni frågar mig så kunde det inte bli bättre. Både Simon, Linda och Olle, som är mina absoluta favoriter gick vidare. Så himla bra! Nu är det bara att Sverige tycker som jag tycker så att de kommer till fredagsfinalerna också. Fast, det finns fortfarande en plats kvar till kvalet. Det står ju mellan Jamilla och Madeleine. Vem tycker ni ska vinna? Jag tycker helt klart Madeleine! Jamilla har fått för många chanser och Madde förtjänar det mer.

Ha en bra kväll!





The beat goes on

Nu är det dags för dans! Sticker snart ner till Kulturskolan och skakar loss. :)

Ha det bra! :)


Love

Bilder från i måndags, när vi var ute med de bästa.






Lite flumflum bilder


Det här är typ den enda bilden som vi hoppade samtidgit, lite misslyckat..






Lina var inte så värst glad.. hahha :)


All I feel is pain.

Dålig uppdatering. Förlåt, men det har varit väldigt mycket att göra de senaste dagarna.

Idag gick jag min sista dag för den här veckan, så otroligt skönt! Jag har tagit ledigt imorgon för att några släktingar har kommit och imorgon ska vi åka till Ullared. Älskar verkligen det stället. Det är skitkul. Vi åker tidigt imorgon bitti så ni kommer nog inte höra någonting ifrån mig imorgon. Men, om ni har tur så hör Lina kanske av sig. ;)




Twist and shout

Så himla fin väder det är ute just nu! Solen skiner och himmlen är blå. Lina och jag tänkte gå ut och fota lite nu, bilderna kommer nog upp senare. Ha en underbar dag!




Här kommer lördagens outfit. Lite segt, jag vet, men men. Förrsenten, ignorera min min :D



Felicia                                         Lina

Byxor - Cubus                             Kavaj - Bik Bok
Tröja - H&M                                 Tröja - Bik Bok
Jeansjacka - H&M                         Shorts - H&M
Skor - Din sko                              Skor - Skopunkten
Halsduk - Lindex                           Klocka - Item


Sweetness

Nu är dem överförda, så här kommer en liten bildbomb från i förrgår.






Häftiga svampar.


Hösten är här, vart tog sommaren ivägen?


Mina finfina skor ;)






Lina goes weird




The sound of silence

Nu sitter en nyduschad Felicia framför datorn och äter godis. Haha, vad fult det låter. Jag gillar verkligen inte när man pratar om sig själv i tredje person.. Men i alla fall. Kom hem för en liten stund sen, och jag kan garantera att jag var genomblöt när jag kom in genom dörren! Jag och de bästa var på väg till Maxi, och vad händer då? Jo, det börjar spö, spö, spöregna! Och vad händer med Felicias hår när det regnar? Jo, det blir krulligt och står ut åt alla håll. Jättefint, verkligen.. Juste. Idag var det öppet hus i skolan och då måste alla elever vara där. Inte det roligaste man kan göra en lördag mellan klockan 9 och 12, men måste man så måste man. Det enda positiva med öppet hus är att man får ledigt hela måndagen! :) Efter öppet hus har jag varit med de bästa typ hela dagen, och vi tog massvis med kort. Ska bara föra över dem till datorn sen så får ni se några av dem :)

Igår var det ju hälsodag, och som ni vet var vi på Friskis och Svettis. Man hade två aktiviteter att välja mellan att göra. Antingen box eller medelgympa, och eftersom inte gillar boxning så valde jag medelgympa. Men när vi kommer dit får vi veta att ledaren som vi skulle ha var sjuk så vi fick köra spinning istället. Ni som har testat på det förut vet hur jobbigt det är. Det är typ det jobbigaste jag har varit med om. När vi var klara, efter 45 minuter på en väldigt oskön cykel, var jag rödare än en tomat i anisktet och svetten rann! Man blev så himla trött. Efter några minuter var jag redan trött men man blev lite peppad utav ledaren som skrek " position 1, position 3 och kom igen nu då!! Nu kör vi position 2 igen!" Jag vet inte riktigt om jag kommer att köra spinning fler gånger, men vi får se. Man får se det positiva med det, man får minst sagt starkare benmuskeler och bättre kondition.




Ain't no reason

Drar nu ut med Lina pina :)

Hörs sen!




Moi och Lina i Rom♥


Heartbeats

Tjabba tjena hallå! :) Sitter just nu och sjunger just det, tjabba tjena hallå vi säger så. Kanske lite för högt, men jaja, grannarna kommer inte klaga, alla är typ pensionärer. Men kommer ni ihåg den sången från Nicke och Nillas program? Såg det jämt när jag var liten, och jag älskade kannibalkocken :) Synd att det inte går på tv längre.. Haha, är lite trött så det är därför jag är lite.. borta. Tröttheten beror på att jag kom hem från dansen för ett tag sen. Idag var det inte så jobbigt, så förstår inte varför jag blev så trött. Men nu ska jag gå och lägga mig. Jag behöver mycket energi till imorgon. För då är det Hälsodag på skolan och vi ska till Friskis och Svettis och ha ett medelgympa pass. Funderar att ha på mig bakdräkt och benvärmare. Fan vad snyggt! Hahaha, skojar bara. Men tänk om man seriöst skulle komma så. Undrar hur alla skulle reagera.

Oj herregud, vad mycket jag har skrivit. Det blev ett långt inlägg. Ska väl sluta nu så att ni inte tröttnar på att läsa, fast det kanske ni redan har gjort.

God natt!




En väldigt fin och regnig bild på mig och Lina från Hajken på Hasselö och Lofta Hammar.


You'd better watch out, 'cause I like you



Nu är det sängen som gäller, god natt!

The worst day since yesterday

Tja! Hur är läget? Med mig är det finfint, har precis lyckats få in drygt 30 franska reflexiva verb i huvudet.. Men i alla fall. Jag tänkte tipsa om en skitbra film som jag såg igår. Allt för min syster heter den och om ni gillar djupa och sorgliga filmer, och om ni inte redan har sett så kan jag verkligen rekommendera den! Den är så sorglig att man inte kan göra något annat än att gråta. I korta drag, handlar den om en tjej som har haft cancer i flera år. Hennes föräldrar valde att skaffa ett till barn med speciella gener för att kunna hjälpa deras cancersjuka dotter, och nu när hon har genomgått flera svåra operationer har hon fått nog. Hon vill inte längre hjälpa sin syster, hon vill själv kunna bestämma över sin kropp. Filmen som sagt väldigt sorglig, men också otroligt bra!




All that you can't leave behind

Hej! Solen är framme och man är ledig idag på pga studiedag. Alltså är det en toppendag :) Men... Att det alltid ska finnas ett men. Jag måste göra klart franska läxan som är till imorgon, som handlar reflexiva verb.. Låter kul va? Men när jag är klar med den , (om jag någonsin blir det) ska jag träffa de bästa och hitta på nåt skoj. :)

Hurts – Stay

Ha en bra dag.










God Morgon

God Morgon jag har just gått upp ur sängen för vågade inte göra det förut, för dom bytte glasruta i fönstret för någon har skjutit med en pistol på det. Idag är det studiedag, så skönt :) Den ska jag tillbringa med "Dom Bästa" Vad ska ni göra senare då? :) Men ska äta frukost nu, Hej då så länge :)Ni får lite bilder från sommaren och förra sommaren då jag var på Simones land :)

 

Kommentera inte mitt hår jag vet att ser wierd ut :P





Kom änglar

God morgon! Sitter just nu och lyssnar på musik och väntar på att klockan ska gå, för snart är det dags att dra sig till skolan. Tänkte bara säga det, väldigt intressant, jag vet. Men vi hörs efter skolan.

Lars Winnerbäck – Kom änglar




Lina Goes Wierd

Hej, Just nu sitter jag och tråkar vid datorn, vet verkligen inte vad jag ska göra har så mycket energi :) Idag ska jag tillbringa min söndag med "Dom Bästa" jag vet inte riktigt vad vi ska göra men vi hittar säkert på något roligt att göra :) Nu ska jag äta mat så vi hörs senare :)


Hade inget att göra som ni ser :P


Hallelujah never ending

11 september. Idag är det exakt 9 år sedan World Trade Center rasade. Som de flesta vet så var det en terroratack, och jag kan inte förstå hur människor kan vara så hjärtlösa? Tänk vad många liv som förstödes, både för de som dog och för deras anhöriga. Jag hoppas verkligen att något såhär hemskt aldrig händer igen.




Såhär såg det ut innan allt hände..

World, Hold on

Hej, alla söta läsare :) Just nu sitter jag och lyssnar på musik och äter godis/chips, och dricker läsk . Idag har min dag spenderats med "The gang", det tråkiga var att vädret var sådär men det tillhör ju hösten. Hur har er dag varit? Hoppas den har varit bra :) Men ska snart lägga mig vill lägga mig tidigare än igår :P Men innan det ska ni få en spelista med musik som jag lyssnar på nu :) Enjoy :)

Night Songs by Lina :)

/ Lina


Stay with me

Här kommer några outfits. Vilken är din favorit? Min är utan tvekan, eller mina rättare sagt, är 1:an och 5:an.




Just nu


Blackberry stone

God morgon! Hur mår ni idag? Jag mår så mycket bättre, äntligen :) Förkylningen är snart helt borta.
Idag ska jag fixa iordning mitt rum. Just nu ser det ut som om en bomb har slagit ner! Haha. Det beror på att vi håller på möblera om lite. Vi ska flytta in en ny tv och ta bort lite grejer. Hoppas det blir bra när det är klart. Sen senare idag ska jag kanska träffa de bästa, vi får se vad som händer. Vad ska ni göra idag?


Dagens.

Tunika
- H&M
Jeans - Cubus


You can't hurry love

Klockan är nu 00.41 och det är dags att jag går och lägger mig. God natt!

Men innan jag gör det tänkte jag...

Tipsa er om en låt som får en att bli glad, tycker då jag :) Enjoy!

Cee-Lo Green – Fuck You


En "feel good" bild bjuder vi också på.


.

Kvällens låt.

U2 – With Or Without You

"My hands are tied
My body bruised, she's got me with
Nothing to win and
Nothing left to lose"


Converse

Ohh.. jag har blivit helt kär i converse och äger två par, men jag skulle vilja ha fler i färgglada färger :) Vad tycker ni om trenden att använda converse? själv tycker jag att det är ascoolt med converse för det finns ju massa mönster och färger på converse :) Lägger in e bild på en kille som samlar på converse skor, tänk att ha alla dom där skorna! jag skulle bli överlycklig men jag skulle inte ha plats för dom och det borde bli dyrt också för dom kostar ju liksom inte 50 kr utan 500 och uppåt här i Sverige :P Men nu ska jag titta på film som jag sa i förra inlägget så God natt igen :)




Mina och Felicias converse :)



/ Lina

Fredag 10 September

Hej, alla läsare idag har min dag spenderats i skolan, hemma och hos Edvin. Förlåt om ni inte tyckte om det inlägget innan men deet var killarna som hade lite roligt :P Hinner inte skriva något mer just nu men det kommer imorgon för ska titta på film nu :) Jag tror det blir zombieland :) God natt och sov gott :)

/ Lina


cha ala toBe HER xDxP gIkK p1 1 fEAT

hehhee CHA ALA FEST  HOs Mej TOBTe hehehe KUWL EDVIN BAJs___ CooL fEzTVakkKt1h
ogagabobgagagaga
Edvon ee cuuol

The power of love

Som ni kanske märker håller jag på att fixa till designen, så det är därför de ändras hela tiden och ser ut som skit. Men det blir nog bra när det är klart, får vi hoppas :)

/Felicia


Time after Time

Bjuder på en snygg höstoutfit. Allt kommer ifrån Topshop förutom den turkosa ringen, örhängena och halsbandet, de kommer ifrån H&M.


Hang with me

I veckan kom Robyn ut med sitt nya album Body talk pt. 2. Jag måste säga att jag tycker det är väldigt smart av henne att dela upp albumet i tre delar. Jag längtar redan tills den tredje och sista delen kommer ut. Robyn är en skitduktig artist och en ascool tjej, eller vad tycker ni?

Här kan ni lyssna på låtarna om ni vill. Min favorit är Hang with me, utan tvekan.  

Robyn – Body Talk pt.2

/ Felicia


Gothenburg

Kvällens låt.

Maia Hirasawa – Gothenburg 


No kind words

Att vara sjuk tar verkligen på krafterna. Jag orkar inte göra någonting. Men som tur är börjar jag må bättre nu, så snart ska jag vara frisk igen :)

Nu blir det först att duscha och sen blir det att sitta bänkad framför Idol i en timme, :)

/ Felicia

Här kommer en video på Olle från gårdagens program av Idol. Så himla bra han är!!


Torsdag 9 september

Hej, alla läsare just nu sitter jag och lyssnar på musik. Dagen har varit bra en så länge, men känner att jag börjar få ont i huvudet. Snart ska jag börja träna på min So för har prov imorgon som handlar om regering/val och så måste jag göra mina matte läxor som det inte går så bra med, men får göra det imorgon på TFM :P Ni ska få en höstoutfit av mig :)

/ Lina



Kavaj - H&M 299 kr
Linne - H&M 129 kr
Klocka - Itemstore.se 199 kr
Leggins - Gina Tricot 99 kr
Skor - skopunkten 299 kr
Armband - H&M 69.50 kr

.

Ont i huvudet, trött, ont i halsen och är bara allmänt seg. Jag har fått höstens första (och förhoppningsvis den sista) förkylningen. Var tvungen att gå hem från skolan idag och nu mår jag fortfarande skit.

Nu sitter jag och ser på Idol. Min favorit hittills är helt klart Olle! Fan, vad cool han är. Såklart att han är det när han kommer från Gotland ;) Nu ska jag hämta lite glass ifrån frysen och sätta mig i soffan igen.

Ha en bra kväll!

/ Felicia



Long time ago...

Hej, alla läsare :) Sorry för en dålig uppdatering av mig. Idag har jag gått ner till valstugorna med klassen och ställt frågor till politikerna, det var mycket givande och jag vet säkert på vilken sida jag står på. Efter skolan cyklade Felicia och jag ner till stan och tittade på kläder hittade en tunnika och en T-shirt från H&M, efter shoppingen så åt vi Subway och det var så gott, men det skulle ha vart godare om toastern funkade för det var ur funktion :P Efter stan så åkte vi till kyrkan och umgicks med en massa härliga och glada personer. Men jag ska strax gå och lägga mig så jag avslutar det här med ett god natt och så ska ni få bilder på vad jag har köpt idag.

/ Lina


En tunnika från H&M som jag sa, 149 kr :) Felicia köpte en likadan :)


En T-shirt från H&M på rean 50 kr :)

Windows in the world

Nytt i garderoben. Koftan och tröjan är köpa idag när Lina och jag var på stan. Förresten, efter de 3 timmar som vi var iväg, är jag helt slut i mina fötter.. Så ikväll får de vila, för imorgon drar vi ner dit igen! Och byxorna och skorna är från shoppingturen igår.

Nu ska jag plugga lite franska så man blir av med läxan vi fick idag (!) och sen blir det att sova. Det blir att lägga sig tidigt. Eftersom jag knappt fick någon sömn inatt. Jag kunde verkligen inte sova, har ingen aning varför. Så pga har jag varit väldigt, väldigt borta idag.

Kvällens låt. Zackarias – Är Du Utanför

Ha en bra kväll.

/ Felicia


Stor, mjuk, mysig och varm. Kan det bli bättre?


Gillar mönstret ;)









Certain kind of light

Ohh, det kliar verkligen i fingrarna!! Jag och Lina har kommit på värsta bra idéen. Vad det är får ni reda på imorgon. Efter skolan i morgon drar jag och Lina ner till stan, så vi hörs när vi har kommit hem.

Tills dess, ska ni få kvällens låt.

Timo Räisänen – Outcast

/ Felicia

Rootless tree

Söndag. Vid första tanken är det skönt att det är helg. Men när man tänker efter igen kommer man på att det är sista dagen på helgen och morgondagen innebär skola.

Men. Dagen har varit bra. Först åkte jag till Ikano, och där fick två par jeans, ett par chinos och ett par skor följa med mig hem (bilder kommer imorgon) och sen blev det att vara med de bästa

Kom på förut att jag har plugg att göra till imorgon, franska, just great! Jaja, det är väl bara att sätta igång då så blir man snabbt av med det.

/ Felicia

Tänkte bjuda på lite bilder med dem bästa!





Hasselö


Brottningsmatch i Gransnäs


Gransnäs


Rom


Klockan var ungefär elva här på kvällen och vi hade gått upp vid sju, så vi var riktigt trötta efter en häktisk dag Rom (♥) Så det är därför vi ser lite slitna ut.

Skinny love

Klockan är mycket, jag borde gå och lägga mig. Men ohh, det går inte. Jag har hittat världens bästa låt! Skinny love med Bon Iver. Jag bara lyssnar om och om och om igen, det har nästan blivit som en drog ;) Om ni inte har hört den så bara måste ni trycka på länken här nedan och lyssna, gör det nu nu nu!

Bon Iver


Juste, jag hade ju tagit massor av bilder på dagens outfit, men det verkar inte som blogg.se vill sammarbeta med mig just nu så dem kommer upp imorgon.

Nu måste jag gå och lägga mig, god natt!


Cut out all the ropes and let me fall

Ikväll har det varit en liten myskväll med film och massor av godis. Mår nästan lite illa nu av allt godis... Men, i alla fall, filmen vi såg var The A-team. Den var bra, men inte världens bästa, och det räcker med att se den en gång. Det var skådespelarna som lyfte upp hela filmen, enligt mig. Bradley Cooper var ju med, och en film med honom i huvudrollen säger man ju inte direkt nej till :)

/ Felicia


Bradley Cooper





"Whatever you do in life will be insignificant. But it's very important that you do it"

Gandhi


The world keeps turning


Turning Torso i Malmö, häftigt!

Nu är nog dags för mig att dra till sängen.

Good night fellas!

Sweet perfection

Här kommer mina mest spelade låtar den här veckan.

Veckans spellista

Enjoy!


Mr. Brightside



Jeans - Cubus
T-shirt - H&M
Skinjacka - H&M
Halsduk - Lindex
Skor - Converse

You can't stop the beat




Vet ni vad? Det är FREEEEDAG! Så otroligt skönt. Nu slipper man plugget i två hela dagar.

Imorgon är det dags för Borensberg marknad, eller Husbyfjöl maknad som det så fint heter. Självklart kommer jag åka dit, men det är sällan man hittar något som är värt att köpa. Men godis och sånt kommer nog följa med mig hem, as usually.

Ha en underbar fredagskväll!

/ Felicia


Lousy truth

Nu sitter en trött, nyduschad och helt slut Felicia framför datorn och gör ingenting. Men i alla fall kom jag hem från stan för ett litet tag sedan. Jag har varit på min första danslektion för det här läsåret och jag kan säga att jag är helt slut! Jag skulle inte bli förvånad om jag inte kan röra mig imorgon på grund av all träningsverk... Men nu drar jag nog till sängen, annars finns risken att jag inte orkar gå upp. Men det bästa av allt.. Det är FREDAG imorgon, ohh, så underbart!

God natt och sov gott!

/ Felicia


Juste, i söndags kom min lilla kusin till världen. Ohh, det finns ingen sötare!!

Peace.

Dålig uppdatering, jag vet, men nu ska det bli bättring.

Inget speciellt har hänt idag. Först skolan, lika segt som vanligt. Sedan var man med de bästa och nu ser man på Fångarna på Fortet. Det är ju en riktig klassiker. Man har följt det ända sen man var liten och nu känns det nästan som nostalgi, men kul är det att det börjat igen. :)

Ha en bra kväll.

/Felicia



Bjuder på en snygg bild på mig och Lina. Edvin gjorde oss som hårdrockare för en dag ;)

RSS 2.0